El Museu de la Moto s’instal·larà a l’edifici del telecabina de Canillo

La mostra de 140 peces i accessoris es podrà visitar de manera gratuïta el pròxim diumenge a l’espai situat a tocar de Sant Joan de Caselles

La ubicació temporal de la mostra
La ubicació temporal de la mostra Comú de Canillo

El Museu de la Moto de Canillo es trasllada d’ubicació. Les 140 peces i accessoris de l’exposició romandran fins aquest diumenge a l’espai situat al costat de l’església de Sant Joan de Caselles i, a partir de la setmana vinent, es procedirà al desplaçament de la mostra per incorporar-la a la segona planta de l’edifici del Telecabina de Canillo.

La nova localització, que de moment actuarà com a magatzem de les peces de col·lecció mentre no finalitzin les obres, compta amb un total de 750 metres quadrats i està situada al costat de la sala d’exposicions, la qual incorporarà en un futur exhibicions itinerants de diversos artistes, a més d’algunes de les obres del pintor Francesc Galobardes. D’aquesta manera, l’oferta museística de la parròquia quedarà unificada a les dependències de l’edifici del telecabina, optimitzant així la funcionalitat de l’espai comunal.

Per concloure aquest cicle de 13 anys -es va inaugurar el 2007-, el Museu de la Moto celebrarà una jornada de portes obertes el pròxim diumenge 13 de setembre a la ubicació actual de Sant Joan de Caselles, oferint l’accés gratuït des de les 10:00 hores a les 13:00 de la tarda i de les 15:00 hores a les 20:00 del vespre. La corporació local està acabant de perfilar els detalls del nou projecte del museu.

Per poder ubicar de nou el museu, l'edifici del telecabina s'ha quedat sense restaurant, una pèrdua que han lamentat tant alguns visitants, com ara els pares d’infants, que porten els seus petits a jugar en aquella zona de la parròquia.

Etiquetes

Comentaris

Trending