El museu de la bicicleta ja ensenya la poteta... a l’exterior

Les dependències comunals de Prat de la Creu on s’ubicarà el centre ja llueixen una peculiar retolació exterior, que deixa clar quin és l’eix de la futura instal·lació

Comentaris

La retolació exterior del futur museu de la bicicleta.
La retolació exterior del futur museu de la bicicleta. G. P.

A poc a poc, s’apropa l’obertura d’un dels projectes emblemàtics de Conxita Marsol al capdavant del comú d’Andorra la Vella. A inicis d’octubre ha d’obrir les portes el Centre Interactiu de la Bicicleta. L’espai, que s’ubicarà a les dependències de la corporació de Prat de la Creu. De moment, aquestes ja llueixen els rètols de la futura instal·lació. I la denominació definitiva: ‘Bike Museum’ i ‘Bici Lab Andorra’.

El treball ha anat avançant les darreres setmanes. Tot amb la idea que el pròxim octubre es pugui posar en marxa el museu, que estarà dirigit per Eduard Tarrés. Al llarg del setembre tocarà anar col·locant el material expositiu.

Estat actual de l'accés al Centre Interactiu de la Bicicleta.

Relacionat

El Centre Interactiu de la Bicicleta d’Andorra la Vella hauria d’obrir a principi d’octubre

Aquesta setmana, però, ha estat el torn de la retolació exterior. Entre dilluns i dimecres s’han anat col·locant els plafons que evidenciaran, des de fora, que a les dependències comunals hi haurà un museu. I molt centrat en aquest vehicle.

Ja són ben visibles les plaques de color negre amb línies grogues que, queda clar, donaran una imatge peculiar a la façana de l’edifici. Les lletres apunten al nom final de la instal·lació: ‘Bike Museum’ i ‘Bici Lab Andorra’.

Comentaris (7)

Trending