El Centre Interactiu de la Bicicleta d’Andorra la Vella hauria d’obrir a principi d’octubre

Les obres s’haurien de finalitzar aquest mes d’agost i durant el setembre s’ha de ‘plantar’ tot el material expositiu i acabar de perfilar l’equip de treball

Estat actual de l'accés al Centre Interactiu de la Bicicleta.
Estat actual de l'accés al Centre Interactiu de la Bicicleta. Toni Solanelles

El Centre Interactiu de la Bicicleta d’Andorra la Vella, situat en les dependències comunals que queden sota la plaça Lídia Armengol, s’hauria de posar en marxa els primers dies d’octubre. Aquesta és previsió comunal, que estableix que les obres han de finalitzar aquest mes d’agost. Durant el mes de setembre s’aprofitarà per ‘plantar’ tot el material expositiu i dissenyar al detall la mostra.

També s’ha d’acabar de perfilar l’equip de treball dirigit pel tècnic de museus Eduard Tarrés. Per ara, i segons que es va anunciar en la sessió de consell de comú d’aquest dimarts, a banda del cap de servei hi ha la previsió de disposar, almenys, de dos guies i una persona que assumeixi tasques administratives. Aquest grup, però, podria créixer.

Eduard Tarrés admet que a Bicilab podrà compaginar passió i professió.

Relacionat

Eduard Tarrés dirigirà el Centre Interactiu de la Bicicleta d’Andorra la Vella

Aquest centre d’interpretació porta un retard significatiu i, alhora, ha suposat una important inversió. Per aquest motiu la minoria socialdemòcrata ha demanat que tan aviat com es pugui es faci un compendi de tot allò que s’ha fet en relació amb aquest nou projecte museístic per tenir clar el seu cost i les implicacions que d’ell se’n deriven.

Comentaris (1)

Trending