Eduard Tarrés dirigirà el Centre Interactiu de la Bicicleta d’Andorra la Vella

Amant del ciclisme, el fins ara tècnic de museus del ministeri de Cultura s’incorpora l’1 juny al Bicilab per acabar-ne de planificar la seva posada en marxa durant l’estiu

Eduard Tarrés admet que a Bicilab podrà compaginar passió i professió.
Eduard Tarrés admet que a Bicilab podrà compaginar passió i professió. @edu_tarres

El fins ara tècnic de museus del ministeri de Cultura Eduard Tarrés serà l’encarregat de dirigir el Centre Interactiu de la Bicicleta d’Andorra la Vella, el denominat Bicilab, situat als baixos de l’edifici comunal de la plaça Lídia Armengol. La instal·lació, que va amb un notable retard, ha d’obrir portes durant l’estiu.

Justament, una de les feines de Tarrés serà acabar de polir els detalls del centre museístic i preparar-ne l’estrena. El tècnic museístic s’incorporarà a la seva nova responsabilitat l’1 de juny, després que aquest divendres hagi tancat una etapa de poc més de dotze anys vinculat al ministeri que actualment dirigeix Sílvia Riva. Tarrés és un gran aficionat al ciclisme.

De fet, a través de les xarxes socials ha explicat que “qui em coneix sap de la meva afició a la bici. Així que no podia dir que no a una oportunitat que em permetrà unir la meva professió amb la meva passió personal”. Arqueòleg de base, va aterrar al Principat a finals del 2009 per participar en una intervenció a l’església de Sant Serni de Canillo.

museu
Estat de les obres d'adequació del local en el futur Centre Interactiu de la Bicicleta. | TONY LARA/COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

Havia de ser un treball de trenta dies, d’un mes, que ja a Canillo mateix es va allargar atès la importància que van acabar agafant els treballs que van permetre descobrir uns notables jaciments al subsòl del temple parroquial canillenc. Però després, Tarrés va passar de l’arqueologia a la gestió cultural, museística, que ara continuarà fent en el nou equipament d’Andorra la Vella.

Comentaris (10)

Trending