Les millores a la piscina de la Mola, pendents de la crisi de subministraments

La voluntat del comú d’Encamp és que abans de l’estiu pugui fer-se la reforma però el concurs ja preveu que el material necessari es pugui endarrerir i, llavors, es passarien els treballs al 2023

La piscina de la Mola, a Encamp.
La piscina de la Mola, a Encamp. COMU D'ENCAMP

El comú d’Encamp vol impulsar millores a la piscina de la Mola, la instal·lació d’estiu situada al costat de l’antic Prat Gran. El projecte preveu millores a la mateixa instal·lació, per millorar la seva impermeabilització i funcionament. També es vol fer més gran la zona de jardí, per donar un servei més adequat als usuaris. Es preveu una despesa d’uns 170.000 euros. La voluntat de la corporació és que les obres es facin aquest mateix any, però s’accepta que, si hi ha retard a l’hora de trobar el material necessari, es pugui ajornar fins al 2023.

Des de la corporació s’ha iniciat el procés per tirar endavant la reforma, amb l’objectiu que aquesta estigui enllestida abans de la temporada aquàtic, tot i que amb una salvaguarda en cas de dificultat per aconseguir materials. El concurs s’ha convocat i s’espera ara que les empreses interessades presentin les seves ofertes.

L’objectiu de les obres és, per un costat, “fer una impermeabilització del vas de compensació de la piscina”. També s’instal·larà una nova escala metal·lica, es milloraran els sortidors d’aigua i es canviarà la primera reixa de recollida. Ja fora de la piscina, s’ha de substituir la gespa artificial per un nou paviment que es vol que sigui “de fàcil neteja i antilliscant”.

Paral·lelament, també es vol engrandir la zona de jardí, per donar més espai als usuaris. El projecte també inclou la compra d’una lona per tapar la piscina durant l’hivern. D’aquesta forma, es considera que es pot allargar la seva vida útil.

Un cop s’hagin adjudicat, l’empresa disposarà de dos mesos per tirar endavant les reformes. Es vol que estiguin enllestides abans del 15 de juny, per poder reobrir la piscina amb normalitat a l’estiu. Per això, i tenint en compte les actuals dificultats de subministrament d’alguns materials, el comú accepta que, si aquests no arriben abans del 15 d’abril, les obres s’ajornarien fins al 2023. La partida pressupostària prevista per al projecte és d’uns 170.000 euros.

Comentaris

Trending