Més de 70.000 euros per als primers concerts del Festival de Jazz d’Escaldes

La cita tindrà lloc a finals de juny i principis del mes de juliol a la sala del Prat del Roure i, en principi, es tenen contractats tres concerts a diferents empreses

Un dels primers concerts d'aquesta darrera edició del festival.
Un dels primers concerts d'aquesta darrera edició del festival. COMÚ D'ESCALDES

El comú d’Escaldes-Engordany complirà la promesa i el Festival de Jazz que es va reprendre l’any passat tindrà continuïtat aquest estiu. Sense desvetllar massa detalls, s’han realitzat diferents contractacions de cara a la programació l’organització de l’esdeveniment, que tindrà lloc entre finals de juny i principis de juliol. Els tres primers concerts que s’han tancat seran a la sala del Prat del Roure, com l’edició anterior. El pressupost, de moment, supera els 70.000 euros.

El Festival de Jazz arribarà a la 39a edició, després de l’aturada de divuit anys i de la tornada l’any passat a Escaldes. El conseller de Vida Cultural, Valentí Closa, va assegurar a la cloenda del 2022 que el festival tornaria gràcies a la bona acollida que va tenir. Aquest dimecres, al BOPA, s’han publicat les primeres adjudicacions per als tres primers dies d’esdeveniment, del 30 de juny al 2 de juliol, i seran tres concerts que encara s’ha de confirmar els artistes que els oferiran.

Segons s’indica al BOPA, el primer concert tindrà lloc el 30 de juny, a càrrec de l’empresa The Project Music Company, per un import de 30.500 euros. El segon, l’1 de juliol, amb Paralelos Musicales, per 17.834 euros. Finalment, el 2 de juliol s’encarregarà l’empresa Syntorama per 30.500 euros. Així mateix, s’ha contractat el servei de coordinació i consulta dels contractes dels artistes, seguiment de les fitxes tècniques, dels trànsferts dels artistes i altres gestions. Per exemple, també es farà una roda de premsa a Barcelona i es contactarà amb els mitjans de comunicació espanyols per donar-li més difusió al festival. De tot això s’encarregarà The Project Music Company per 20.000 euros.

Comentaris (1)

Trending