La Massana impulsa vals de descompte per potenciar el consum a la parròquia

Des d'avui i fins al 31 de desembre els clients podran adreçar-se a l'oficina de turisme de la Massana amb els tiquets de compra per obtenir les butlletes, que s'acceptaran a prop de cent locals

La presentació de la iniciativa avui al comú de la Massana
La presentació de la iniciativa avui al comú de la Massana

El comú de la Massana ha presentat aquest matí la campanya comercial ‘la Massana s’ho val’, la qual premiarà el consum a la parròquia atorgant vals de descompte per bescambiar-los als comerços adherits a la iniciativa, des d'aquest dilluns i fins al 31 de desembre de 2020. La mesura s’emmarca dins del pla per reactivar l’economia que el comú va aprovar el passat juliol i ja compta amb prop de cent empreses de tot tipus, principalment de l’eix de la parròquia però també de l’Aldosa, Anyos, Sispony o Arinsal. 

Concretament, per compres d’entre 10 i 25 euros s’atorgarà un val de 2 euros, per compres que vagin dels 25 als 50 euros la quantitat serà de 5 euros, per transaccions d’entre 50 i 100 euros el valor de la butlleta serà de 10 euros i per despeses superiors als 100 euros el val tindrà un descompte de 20 euros. 

Els clients podran adreçar-se a l’oficina de turisme de la Massana per presentar els tiquets de compra i bescambiar-los per aquests vals de descompte. A l’hora d’utilitzar-los, només es podrà presentar un per compra. Una vegada s’hagi finalitzat la campanya el comú durà a terme un balanç per conèixer com ha funcionat i repetir-la o modificar-la, depenent dels resultats.

La cònsol major de la parròquia, Olga Molné ha destacat el fet que van preveure aquesta iniciativa a finals del mes d’agost perquè volien fer-la coincidir amb la tornada de les vacances i l’inici del curs escolar, ja que “és una època on les famílies han d’afrontar una gran despesa”. Per la seva part, el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà ha declarat que “durant el confinament els massanencs es van acostumar a les compres de proximitat i volem que continuïn amb aquesta dinàmica”.

En aquest enllaç es pot consultar tots els establiments adherits a la campanya.

Vídeo promocional

 

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending