La Massana durà a terme diferents activitats adreçades als joves durant les vacances de carnaval

Entre les propostes hi ha un espectacle de màgia, un taller de manualitats i un cicle de cinema, així com una competició d’hoquei aire i una sortida en raquetes

Imatge promocional del comú de la Massana
Imatge promocional del comú de la Massana Comú de la Massana

El comú de la Massana, amb motiu de la setmana de vacances que tenen els infants i joves de cara al carnaval, ha organitzat diferents activitats adreçades a la canalla. Així doncs, es durà a terme un espectacle de màgia, un taller de manualitats i un cicle de cinema. A més, el departament d’Educació, Joventut i Esports i el Punt 400 també han organitzat diferents accions per celebrar el carnaval.  

Així doncs, el 15 de febrer hi haurà un espectacle de màgia a càrrec de Toni Zamora al teatre de les Fontetes. L’actuació serà a les 18:00 de la tarda i per accedir-hi caldrà haver recollit l’entrada a l’oficina de turisme, ja que l’aforament serà limitat per evitar els contagis de coronavirus. En la mateixa línia, el taller infantil de manualitats es farà el 17 de febrer a la Biblioteca Comunal Antoni Morell i la reserva prèvia s’ha de realitzar a través del telèfon 324 558.  

D’altra banda, el comú ha recordat que l’Ambaixada de França ha programat diferents projeccions dins el cicle de cinema d’animació. A la Massana serà el 18 de febrer i es faran dues sessions, a les 18:00 hores i a les 20:30 del vespre. Pel que fa a les entrades, també es podran recollir a l’oficina de turisme.  

Per últim, el departament d’Educació, Joventut i Esports ha organitzat tallers de carnaval amb activitats que s’allargaran durant tota la setmana “per donar suport a les famílies que treballen i permetre que els infants passin unes bones vacances” i el Punt 400 farà una competició d’hoquei aire i una sortida amb raquetes, entre altres coses.  

Etiquetes

Comentaris

Trending