Marsol es compromet del tot amb el fons de solidaritat davant Vives

La cònsol major i el conseller major, Miquel Canturri, han rebut el Copríncep i hi han conversat sobre el treball de la corporació durant la pandèmia sanitària

Canturri, Marsol, Sàrries i Vives durant la visita.
Canturri, Marsol, Sàrries i Vives durant la visita. tony lara / comú d'andorra la vella

El Copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, s’ha reunit aquest divendres amb la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, i el conseller major, Miquel Canturri, per conèixer el treball del comú durant la pandèmia. Marsol ha mostrat davant el cap d’Estat mitrat el seu ferm compromís amb el fons de solidaritat.

 

Vives ha repetit la mateixa cançó que està entonant a cada parròquia que va. Així, ha destacat el rol important de proximitat de les corporacions locals i ha agraït especialment el suport a la gent gran i la voluntat manifesta del comú d’Andorra la Vella d’ajudar a les persones i a les empreses per reactivar l’economia després de l’aturada de l’activitat.

En aquest sentit, la cònsol major ha manifestat que ha estat un honor rebre el copríncep episcopal, a qui ha agraït que visiti els comuns per informar-se de les tasques que han realitzat durant l’emergència sanitària, com l’organització dels Stop Labs de la parròquia, pels quals van passar 18.000 ciutadans a realitzar-se voluntàriament els tests d’immunitat.

Conxita Marsol ha posat de relleu les tasques de seguiment de la gent gran que viu sola i que s’hagin garantit cada dia serveis essencials com l’aigua o la neteja dels carrers. La cònsol major ha explicat al copríncep que el comú continuarà al costat del Govern i contribuirà al fons de solidaritat per ajudar a sufragar les despeses derivades de l’aturada de l’activitat econòmica durant la pandèmia, i també ha avançat alguns dels projectes del comú per continuar impulsant la reactivació econòmica d’Andorra la Vella.

Comentaris (1)

Trending