Malestar per la deixadesa que presenten diferents infraestructures lligades al Funicamp

Veïns d’Encamp lamenten que el giny s’hagi posat en marxa sense les actuacions que serien necessàries i reclamen al comú i a Saetde un millor manteniment de tot plegat

El pont tibetà de l'estació intermèdia està pendent d'un projecte de millora.
El pont tibetà de l'estació intermèdia està pendent d'un projecte de millora.

L’estat de deixadesa que presenten alguns espais, infraestructures o elements vinculats al Funicamp estan causant cert malestar en ciutadans d’Encamp que consideren que ja sigui Saetde o ja sigui el comú, en funció a qui escaigui o en correspongui la responsabilitat, haurien d’haver dut a terme les actuacions escaients per arranjar des de la plaça de sortida o el pont tibetà que hi ha a l’estació intermèdia abans de posar en marxa l’equipament.

Les fonts consultades han assegurat que les institucions responsables del giny “s’han volgut penjar la medalla” de posar en marxa el giny amb molta celeritat, “fins i tot abans del previst”, però oferint “en alguns casos una imatge que ratlla la vergonya per no dir que alguns espais presenten un estat deplorable”. Alhora, remarquen que si bé hi ha elements, com el pont tibetà, que estan tancats per una qüestió de seguretat, justament la imatge que s’ofereix amb aquest tancament no és la millor.

WhatsApp Image 2020 07 11 at 09.35.13
Imatge que presentava fa uns dies la plaça.

El pont presenta una degradació més que important i, de fet, hi ha dubtes sobre la seva fiabilitat. Mentre no es fan els estudis pertinents i s’actua en conseqüència, la infraestructura està tancada al públic en una zona que es volia potenciar, fins i tot amb la posada en marxa d’un servei de bar que, almenys ara per ara, no és possible. Però, de fet, han indicat les fonts, encara fa pocs dies que s’estaven fent actuacions a la plaça del Funicamp, per acabar de posar en ordre el terra.

WhatsApp Image 2020 07 11 at 09.35.43
Arbustos enmig del camí d'evacuació.

O el camí d’evacuació del giny en cas de necessitat estava ple d’arbustos en algunes zones, un fet que de ben segur va en contra del compliment de les normatives, que exigeixen que passos com aquests han de seguir un escrupolós manteniment que els tingui desbrossats en tot moment per si mai són necessaris.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending