El mal temps obliga a cancel·lar la darrera jornada del Mercat de la Vall

La mostra de productes agroalimentaris i artesania es fa el primer dissabte de cada mes i enguany, a causa de la pandèmia, es va iniciar al juliol

El Mercat de la Vall d'aquest dissabte havia de ser el darrer de la temporada.
El Mercat de la Vall d'aquest dissabte havia de ser el darrer de la temporada. Altaveu

La pluja i el canvi dràstic de les temperatures han obligat a suspendre la celebració del Mercat de la Vall prevista per  aquest dissabte. Era la darrera jornada de l’edició d’aquest any que ha estat marcada per la pandèmia i per les mesures sanitàries.
 

El Mercat de la Vall se celebra des del 2016 al Centre Històric cada primer dissabte de mes entre el maig i l’octubre amb l’objectiu d’oferir un atractiu afegit als turistes i ciutadans del país i, alhora, posar en valor els productors, artistes i artesans d’Andorra. Aquest any, però, a conseqüència de la crisi sanitària, la fira va començar al juliol i s’ha fet amb un format més reduït, sense animacions ni tallers.

La visita al mercat es podia complementar amb la de la Casa Vall i amb un dinar en algun dels restaurants que hi ha a la zona amb una variada oferta.

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.