Els infants i els gegants, protagonistes de la primera matinal de la festa major laurediana

Les celebracions, que es fan seguint mesures estrictes per disminuir el risc de contagi amb el coronavirus, inclouen jocs aquàtics o classes de zumba per a infants, entre altres

Comentaris

Un grup d'infants participen en la classe de Zumba.
Un grup d'infants participen en la classe de Zumba.

Els més petits estan sent els protagonistes dels primer matí de festa major a Sant Julià de Lòria. Així, vàries de les activitats d’aquest dissabte estan pensades per a ells. És el cas d’una classe de zumba adaptada i dels jocs aquàtics. Els geganters també estan tenint el seu espai amb el ball que s’ha celebrat a la plaça Major.

La població laurediana viu la seva segona jornada de celebracions, això sí, adaptades a la situació sanitària. Per exemple, per poder gaudir de la jornada de portes obertes al centre esportiu cal fer reserva prèvia i totes les activitats estan pensades per poder mantenir les distàncies de seguretat i evitar aglomeracions.

Els infants que han volgut matinar tenien una primera cita a la plaça del Solà. A càrrec de Tamaro Martos, han pogut participar en una sessió de zumba especialment adaptada a la seva edat. Per altra banda, el parc del Prat Gran ha acollit l’Aigua Fest, un espai de jocs d’enginy i aquàtics que tornarà a estar disponible a la tarda i que, de ben segur, s’ha pogut gaudir en una jornada d’altes temperatures.

Un altre dels actes centrals de la jornada ha estat el ball de gegants i gegantons que ha tingut lloc a la plaça Major. La celebració ha comptat també amb la participació de la xaranga Tocabemolls i del grup de bastoners de l’Esbart Lauredià.

La festa major continuarà a la tarda, amb dues competicions esportiva. La primera, de tennis taula; la segona, de tir al plat. Es repetirà la sessió d’Aigua Fest i les activitats a la piscina, com ara una gimcana aquàtica. A partir de dos quarts de set la música agafarè el relleu amb actuacions de Guillem Tudó & The Big Band Jazz Maresme (plaça Germandat), el concert familiar ‘Funky, Funky’ i el del grup ‘Els Pali’.

Comentaris

Trending