Indignació dels usuaris del pàrquing Valira pel canvi de sistemes

Moltes persones s’han trobat amb abonaments invàlids, intèrfons que no funcionen i confusió a l’intentar pagar a la sortida

Cua de sortida al pàrquing Valira d'Andorra la Vella
Cua de sortida al pàrquing Valira d'Andorra la Vella

Les cues per accedir al pàrquing Valira són habituals cada dia. Les de sortida, no tant. Avui al matí els usuaris d’un dels aparcaments amb més afluència de gent a Andorra la Vella s’han trobat amb diverses dificultats per poder treure els seus vehicles, creant espera, tant per accedir com per marxar. Els motius principals han sigut invalidesa d’abonaments mensuals, intèrfons d’ajuda sense funcionar i no saber ben bé què fer per poder pagar.

Una de les causes que més enuig ha generat, és la d’aquells usuaris que compten amb un abonament i que avui, a l’intentar sortir, els indicava que el tiquet no era vàlid. “Fa dues setmanes que el vaig canviar i ja vaig haver-hi de trucar per problemes, i avui em trobo que l’he de tornar a renovar, però que en cap lloc han avisat”, explicava un usuari habitual del pàrquing. Per poder sortir, diverses persones han hagut de sol·licitar que els alcessin la barrera directament amb el servei d’aparcaments, que han indicat que, per poder tornar a accedir, s’havien de traslladar fins al pàrquing Central i substituir el seu abonament per una targeta nova.

D’altra banda, ja fa uns dies que es tenen molts problemes per fer el pagament directament a l’aparell abans de la barrera. “És molt confús quan intentes posar la targeta a l’aparell perquè no et dóna cap indicació, el sistema per contacte no funciona i mai imagines que has de posar-la al mateix lloc on has introduït el tiquet”, indicava un dels usuaris que s’ha vist atrapat entre una cua de cotxes i la barrera. Aquesta problemàtica ja fa uns dies que es repeteix, fent que hagin de demanar ajuda per treure els vehicles.

Però, a més, avui s’han trobat amb què els intèrfons no funcionen. Per poder reclamar o demanar, s’ha de trucar al telèfon del comú que està indicat en petitó a les indicacions de les màquines per pagar. Molts usuaris estrangers tenien moltes dificultats per poder fer aquest truc. “No tinc línia de telèfon i en cap lloc indica que no funcionin els botons d’ajuda”, explicava una turista francesa. Des del servei d’aparcaments indicaven que es tracta d’una cosa puntual, a causa d’aquest suposat canvi de sistemes.

Comentaris (1)

Trending