Indignació per la brutícia deixada a la plaça Germandat pels assistents als concerts de festa major

L’espai s’ha despertat ple de gots, llaunes, papers i altres residus que els operaris del comú han hagut de netejar, tasca que els ha portat una bona estona

La brossa per tota la plaça de la Germandat.
La brossa per tota la plaça de la Germandat. COMU DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

La festa major ha tornat a Sant Julià de Lòria. Per bé, i per mal. Els veïns de la plaça Germandat s’han aixecat aquest diumenge amb una imatge molt lamentable: una gran quantitat de brossa es trobava llançada per tot l’espai. Les brigades de neteja del comú han treballat a contrarellotge per enretirar-la a temps de continuar els actes, però això no ha minimitzat la gran indignació dels residents a la zona.

La imatge, no es pot negar, era dantesca. Tota la zona on durant la matinada s’havien celebrat diferents actuacions musicals, finalitzades amb una discomòbil estava envaïda per residus de tot tipus: gots de plàstic, llaunes de refresc i altres begudes, papers, cartró, etc.

Els veïns no han amagat el seu enuig. Entenen les ganes de festa. Més després de tres anys sense poder celebrar-la amb normalitat. No pas l’incivisme.

Des del comú s’ha reaccionat ràpidament mobilitzant el servei de neteja de la corporació. Els operaris han treballat de valent per poder enretirar tota la brossa. Que no era pas poca. L’objectiu s’ha complert. L’espai ha pogut quedar preparat per a les activitats, novament nocturnes, d’aquest diumenge a la plaça.

En primer lloc, està previst el ball de nit amb l’orquestra La Chatta. I ja de matinada, l’actuació del grup de versions ‘Banda Neon’. Tant des del comú com des dels veïns s’espera que, aquest cop, hi hagi més civisme.

Comentaris (12)

Trending