‘In Naturam’, un espai per donar a conèixer la fauna i la flora de la vall del Sorteny

La iniciativa es pot visitar a l’oficina d’informació del parc natural i també està dedicada a la declaració d’Ordino com a Reserva de la Biosfera

Comentaris

L'espai 'In Naturam' ja es pot visitar.
L'espai 'In Naturam' ja es pot visitar. COMÚ D'ORDINO

L’oficina d’informació del parc natural de la vall de Sorteny s’ha ampliat amb un nou espai. Aquest servirà per albergar una exposició de fotografies de flora i fauna així com dues pantalles amb audiovisuals sobre l’espai protegit. ‘In Naturam’ serà el nom d’aquestes dependències.

En total, es tracta d’un espai de 25 metres quadrats. Es pot accedir per darrere de la caseta, ubicada a la canya de la Rabassa. L’objectiu és donar a conèixer al visitant les diferents espècies i la biodiversitat que trobaran al parc.

Gran part del material que s’hi exposa s’ha pogut recuperar del centre de natura de la Cortinada, amb nova informació sobre la declaració d’Ordino com a Reserva de la Biosfera. Es dedica un audiovisual i s’explica el que significa haver rebut aquesta distinció per part de la Unesco.

Els guies del parc utilitzaran aquest espai com a recurs didàctic per a les visites escolars, encara que també es pot visitar de forma lliure. L’horari d’obertura anirà entre dos quarts de nou i dos quarts de cinc de la tarda, cada dia de la setmana fins al setembre.

Etiquetes

Comentaris

Trending