Gili qualifica de "devastador" l'informe dels veterinaris sobre la utilitat de l'ADN caní

Ha refermat la postura de la corporació escaldenca i ha explicat que el sistema “no està suficientment validat"

Comentaris

La cònsol major d'Escaldes Engordany, Rosa Gili.
La cònsol major d'Escaldes Engordany, Rosa Gili. Altaveu

La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili ha qualificat aquest dilluns de "devastador" l'informe dels veterinaris sobre la utilitat de l'ADN caní. Ho ha dit en la roda de premsa posterior a la sessió del consell de comú i ha tornat a mostrat els seus recels amb el projecte.

Gili ha refermat la postura de la corporació i ha explicat que el sistema “no està suficientment validat i no hi ha casos de ciutats on s’hagi aplicat i hagi acabat resultant efectiu”. Ha posat l'exemple de la Seu d'Urgell i assegura que el que cal “és fer molta pedagogia i conscienciació” entre la població. Així, el comú ha repartit a totes les bústies de la parròquia un fulletó informatiu amb el títol: 'sabem que ets cívic i responsable' i s'acompanya d'un apartat per fer suggeriments per millorar la vida.

Una imatge de la campanya promoguda pels comuns -excepte Escaldes- sobre l'ADN caní.

Relacionat

Els veterinaris s’oposen a la identificació canina a través de l’ADN

La cònsol considera que l'ADN caní es un projecte que "costa molts diners". Escaldes-Engordany es va desmarcar a finals de l'any passat de la proposta de la resta de comuns per posar en marxa un cens caní en base a l'ADN.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending