Les fonts lluminoses ja s’entrenen al ritme de ‘Viva la vida’ de Coldplay

(AMB VÍDEO) Els responsables de la instal·lació comencen a fer proves amb la nova cançó que ha de substituir el ‘Canon’ de Pachelbel a partir del 15 de setembre

Les fonts lluminoses del riu Valira.
Les fonts lluminoses del riu Valira. Altaveu

Les fonts lluminoses del passeig del riu han d’estrenar cançó i coreografia a partir del 15 de setembre. El ‘Viva la vida’ de Coldplay substiurià el ‘Canon de Pachelbel i aquesta setmana els responsables de la instal·lació ja han començat a fer les proves per comprovar que tot rutlli a la perfecció.

El Comú d’Andorra la Vella té previst estrenar nova cançó i coreografia a les fonts lluminoses de la plaça de la Rotonda a partir del 15 de setembre. Tal com es va explicar, la peça ‘Viva la vida’ de Coldplay substituirà el ‘Canon’ de Pachelbel i és en aquest marc que ja s’han començat a fer proves in situ.

Aquesta setmana alguns veïns i vianants que es trobaven a la zona han pogut ser testimonis del nou espectacle de les fonts lluminoses sobre el riu Valira que acompanyarà el ‘Llac dels cignes’, que ja ha sonat tot l’estiu i que de moment es mantindrà.

Amb el canvi, s’ofereix una composició molt més enèrgica i amb una melodia més moderna que, possiblement, pot cridar més l’atenció dels joves. Això no treu que les fonts han estat un dels grans atractius de l’estiu a la parròquia i que a excepció dels dies de menys afluència turística, els diferents passis han fet el ple gairebé cada dia.

Proves amb la coreografia de Coldplay.

Fa unes setmanes, la corporació va adjudicar per un import de gairebé 18.000 euros la creació de noves coreografies. No es va aclarir, però, si aquesta adjudicació servirà també per fer la coreografia de la cançó d’àmbit nacional que s’ha tret a concurs a través dels artistes i grups del país o es faran altres modificacions en l’altre tema que sona, ‘El llac dels cignes’.

Precisament aquesta setmana també s’han aplicat canvis en els passis diaris de l’espectacle. Després del doble passi que hi ha hagut durant tot l’estiu, a les 22 hores i a les 22.45 hores, des de dilluns només se’n fa un, el de les 22 hores.

Comentaris (4)

Trending