Les Fontetes es vesteixen de moda de segona mà en una nova edició del ‘Vide Dressing’

La Massana ha alçat aquesta tarda el teló del vuitè mercat de roba i complements, que durarà tot el cap de setmana

Comentaris

Alguns dels primers assistents al mercat de roba i complements.
Alguns dels primers assistents al mercat de roba i complements. EDUARD COMELLAS / COMÚ DE LA MASSANA

El recinte de les Fontetes ha aixecat aquesta tarda el teló a una nova edició, la vuitena, del ‘Vide Dressing’, que torna a la Massana després de l’atur forçós de l’any passat per la incidència de la Covid. Una seixantena de parades es donen cita a aquest certamen de roba de moda i complements de segona mà. El mercat estarà en funcionament durant tot el cap de setmana.

La rebuda, les hores inicials, ha estat d’allò més bona, amb una intensa activitat per triar i remenar. Ser els primers, o dels primers, té el premi de poder triar entre més varietat. Es pretén que el ‘Vide Dressing’ sigui una activitat més que contribueixi a dinamitzar la parròquia des del punt de vista turístic i comercial. Dins d’aquest component dinamitzador, aquells que comprin al mercat obtindran vals de descompte del 10% en els menús de les Jornades de Cuina de Tardor la Massana Fogons.

Mercè Miguel amb Josep Maria Garrallà presentant l'edició del 'Vide Dressing'.

Relacionat

Una seixantena de parades al ‘Vide Dressing’ de la Massana

Enguany, s’ha dit, el certamen es fa a les Fontetes, a diferència d’edicions anteriors celebrades a l’edifici de la Closeta. S’ha establert un sentit únic per recórrer el ‘Vide Dressing’: els visitants hauran d’entrar per l’edifici de l’Oficina de Turisme, aniran pujant les diferents plantes, travessaran la passarel·la i baixaran per l’edifici del telecabina.

Comentaris

Trending