Una seixantena de parades al ‘Vide Dressing’ de la Massana

El mercat de roba i complements de segona mà se celebr del 15 al 17 d’octubre, al complex de les Fontetes

Comentaris

Mercè Miguel amb Josep Maria Garrallà presentant l'edició del 'Vide Dressing'.
Mercè Miguel amb Josep Maria Garrallà presentant l'edició del 'Vide Dressing'. COMÚ DE LA MASSANA

Després d’un parèntesi de dos anys, a causa del coronavirus, torna el ‘Vide Dressing’ de la Massana, el mercat de roba i complements de segona mà. Aquesta vuitena edició tindrà més participació que mai: una seixantena de paradistes portaran productes de tots els estils, talles i marques.

“El ‘Vide Dressing’ té un clar objectiu de dinamitzar la parròquia, ja que atrau un elevat volum de visitants que venen a comprar i a passar el dia”, explica el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització de la Massana, Josep Maria Garrallà, que remarca que “per donar cabuda a l’alta demanda d’inscripcions per muntar parada hem decidit traslladar el mercat de la Closeta a les Fontetes”. S’ha establert un sentit únic per recórrer el ‘Vide Dressing’: els visitants hauran d’entrar per l’edifici de l’Oficina de Turisme, aniran pujant les diferents plantes, travessaran la passarel·la i baixaran per l’edifici del telecabina.

Dins d’aquest component per dinamitzar la parròquia, els compradors del ‘Vide Dressing’ obtindran vals de descompte del 10% en els menús de les Jornades de Cuina de Tardor la Massana Fogons. Un altre dels objectius del ‘Vide Dressing’ és fomentar el consum responsable. “Podem dir que la roba i els complements de segona mà estan de moda i això és molt positiu, perquè són articles que es poden reutilitzar moltes vegades”, explica l’experta en moda i coordinadora del ‘Vide Dressing’, Mercè Miguel. A més, també afirma que el fet d’augmentar el nombre de parades farà que els compradors es trobin amb una oferta molt variada.

Cal tenir en compte també el component solidari del ‘Vide Dressing’, ja que sempre es reserven unes parades a entitats benèfiques. El departament de Turisme també està preparant una edició del ‘Vide Dressing’ centrada en l’esport per al pròxim mes de novembre.

Comentaris

Trending