Fins a vuitanta cotxes en la nova edició de la concentració internacional de vehicles antics

La trobada es farà el cap de setmana a Encamp i aplegarà uns 200 participants, el 80% dels quals provenen de fora del Principat i faran estada als hotels del poble

La concentració permetrà veure vehicles clàssics com el que s'ha mostrat durant l'acte de presentació.
La concentració permetrà veure vehicles clàssics com el que s'ha mostrat durant l'acte de presentació. COMU ENCAMP

Encamp acollirà aquest cap de setmana, el 2 i 3 de juliol, la 9a edició de la concentració internacional de vehicles antics ‘Week end dels 60’s”. L’esdeveniment, organitzat per l’Associació Andorrana de Vehicles Antics (AAVA), comptarà amb 200 participants i una vuitantena de vehicles concentrats a l’aparcament de Prat de l’Areny. Els actes i exposicions de l’esdeveniment giraran al voltant de l’estil i el ritme pop-rock i commemoraran els 70 anys de la marca SEAT.  

Al llarg dels dos dies, hi ha previstes diferents activitats que es distribuiran entre la plaça del Consell, l’aparcament i el Complex Esportiu i Sociocultural. A més, es faran dues rues pels carrers de la parròquia i per alguns espais emblemàtics d’Encamp, com Beixalís, i també del Principat.

El conseller de Turisme i Reactivació Econòmica del comú, Nino Marot, ha destacat que “estem molt satisfets d’acollir la concentració i agraïm a l’AAVA que esculli Encamp com a escenari de l’esdeveniment”. I és que, ha destacat, “amb actes com aquest es diversifica el nucli parroquial i es dona un gran caliu i acollida al poble”. A més, ha afegit que tots “els participants s’allotjaran a diferents establiments de la parròquia, per tant, tindrem una ocupació hotelera molt bona”.

Per la seva banda, el president de l’AAVA, Lluís de Juan, ha agraït al comú la cessió dels espais urbans per dur a terme la concentració i ha destacat que la ‘Week end 60s’ “ja s’ha convertit en un dels esdeveniments més importants i destacades dins dels calendaris i les manifestacions automobilístiques clàssiques i antigues d’arreu”. La jornada aplegarà participants de Catalunya i del sud de França. I, per primer cop, alguns participants vindran del País Valencià. “Això ens ha fet molt plaer perquè veiem que la concentració es va estenent a poc a poc. De fet, el 80% dels participants que apleguem són de fora”, ha manifestat.  

Així, els vehicles es podran veure exposats el dissabte, entre les nou del matí i les dotze del migdia. Posteriorment, faran una ruta per Encamp, Escades-Engordany i Andorra la Vella. Ja a la tarda hi haurà una altra sortida cap Canillo i el coll d’Ordino.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending