La Festa de la primavera torna centrada en la cultura hippie

Durant tres dies el barri de Riberaygua i Travesseres acollirà tres concerts, quatre animacions itinerants, tallers per a infants i adults, jocs i ioga al carrer

Presentació de la Festa de la Primavera a Andorra la Vella.
Presentació de la Festa de la Primavera a Andorra la Vella. Comú d'Andorra la Vella / Tony Lara

El carrer Callaueta, al barri de Riberaygua i Travesseres, serà de nou el centre neuràlgic de la Festa de la primavera a Andorra la Vella. L’esdeveniment tindrà lloc entre divendres, 12 de maig, i el diumenge 14. L’eix central serà la cultura hippie, i es faran tres concerts, quatre actuacions itinerants, tallers per a infants i adults, jocs i ioga al carrer.

Seran, doncs, tres dies d’activitats de tota mena, amb les quatre animacions al carrer tematitzades que passaran per l’avinguda Bonaventura Riberaygua, música en directa amb concerts de funky, disco, soul i un tribut a ABBA; tallers infantils i jocs per als més menuts; ioga i un taller d’experiència olfactiva. Tot, amb la temàtica hippie com a fil conductor, amb el lema ‘Flower Power’. El carrer s’embellirà amb decoracions florals relacionades amb la primavera per aportar una nota de color. Així doncs, el gran sostre de flors de l’any passat s’ha tornat a instal·lar.

El cònsol menor, Miquel Canturri, ha exposat que s’ha escollit de nou l’emplaçament del carrer Callaueta per dinamitzar el barri, ja que des que ha esdevingut zona per a vianants es considera un punt idoni per a esdeveniments populars. També es revalida la fórmula després de la bona acollida que es va tenir l’any passat, amb molta participació per part de la ciutadania i dels comerços. “La Festa de la primavera és un dels molts esdeveniments al carrer que impulsem al llarg de l’any des del comú per donar vida al comerç i als barris”, ha afegit Canturri.

Sebastià Vidal, en representació d’Event 3.0, empresa organitzadora de l’esdeveniment, ha recordat que totes les activitats son gratuïtes i que, en el cas dels tallers, cal inscripció prèvia. De la seva banda, Rosa Pascuet, presidenta de l’Associació de comerciants de Riberaygua i Travesseres, ha assenyalat que la remodelació urbanística que s’ha fet aquesta zona ha suposat un canvi molt important per al barri i ha agraït al comú l’organització.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending