Escaldes viu amb ganes la festa major tot i les limitacions de la pandèmia

Les autoritats han participat aquest matí a la missa en honor del patró de la parròquia, Sant Jaume, mentre que els actes més lúdics seran a la tarda i al vespre, tancant la jornada amb el tribut a Coldplay

La missa en honor a Sant Jaume ha obert la jornada.
La missa en honor a Sant Jaume ha obert la jornada. COMÚ ESCALDES-ENGORDANY

Escaldes-Engordany continua aquest diumenge la celebració de la festa major, un esdeveniment contingut i adaptat, lògicament, a la situació sanitària provocada pel coronavirus. Aquest matí s’ha celebrat la tradicional missa en honor del patró de la parròquia, Sant Jaume. Al llarg de la tarda estan previstes activitats per als infants, una actuació d’havaneres i un concert tribut a Coldplay.

Des del divendres i fins aquest dilluns, Escaldes viu la festa major, sempre amb la contenció necessària en època de pandèmia. Les actuacions de Sense Sal i de l’orquestra Maravella han tingut una bona assistència de públic però amb seguiment de les mesures implementades.

Aquest diumenge, s’ha iniciat amb la missa a la capella de Sant Jaume, amb la presència dels cònsols de la parròquia, Rosa Gili i Quim Dolsa. Ja a partir del migdia s’ha celebrat el tradicional dia del turista a la Plaça Coprínceps. Al llarg de la tarda, hi haurà inflables pels més petits i un concert d’havaneres a càrrec de Cavall Bernat al parc de la Mola. Per tancar la jornada, el grup Coldday oferirà el seu tribut a Coldplay.

La festa major escaldenca finalitzarà demà, amb actes d’importància com el ball de Santa Anna. Ja a la nit, tancaran les celebracions el concert tribut a Jarabe de Palo i un castell de focs.

Etiquetes

Comentaris

Trending