Escaldes inicia una campanya per col•locar bandes antivelocitat a diferents carrers de la parròquia

El comú analitza les vies on s’han detectat, sigui via els informes dels urbans sigui per les queixes dels ciutadans, que els vehicles hi transiten de forma massa brusca

Un dels limitadors de velocitat posat a la carretera dels Vilars.
Un dels limitadors de velocitat posat a la carretera dels Vilars.

El comú d’Escaldes-Engordany preveu instal·lar bandes per obligar els conductors a reduir la velocitat a diferents carrers de la parròquia. La voluntat és aconseguir que els vehicles hagin de circular més lentament en aquestes zones. Ja hi ha vàries col·locades i s’espera posar més en els propers dies, seguint tant les indicacions del servei de circulació com les queixes dels veïns dels barris afectats.

Un dels llocs on ja s’ha posat un d’aquests elements és la carretera dels Vilars. Es tractava d’una zona on, justament, s’havia detectat que alguns vehicles hi circulaven de forma molt brusca pel tipus de carrer. De fet, alguns veïns així ho havien fet costat. La via ja té aquests limitadors posats.

Des del comú, a més, s’ha assegurat en una resposta via xarxes socials a un ciutadà que agraïa la instal·lació feta a la carretera dels Vilars, que la intenció és “posar més bandes antivelocitat en altres zones de la parròquia”. En concret, en aquelles “en què ja s’han detectat excessos continuats dels vehicles que hi transiten”. A la vegada, s’aprofita per demanar als veïns afectats que ho facin saber. “La col·laboració ciutadana és fonamental”, asseguren.

Comentaris (4)

Trending