Escaldes destinarà prop d’un milió d’euros per a la compra de dues noves parcel·les

El comú aprovarà aquest dijous l’adquisició d’un terreny de 53 metres quadrats al costat del museu Thyssen i un altre de 300 a la zona del camí de la Plana, amb un borda construïda

La façana del comú d'Escaldes-Engordany
La façana del comú d'Escaldes-Engordany ARXIU

El comú d’Escaldes-Engordany continua incrementant el seu patrimoni a nivell de terrenys. La sessió del ple de la corporació que s’ha de celebrar aquest dijous ha de servir per acordar la compra de dues noves parcel·les. Una, al centre de la parròquia; l’altra, prop del camí de la Plana. En total, s’invertiran prop d’un milió d’euros.

Aquestes dues operacions se sumen a les que ha dut a terme recentment el comú. Així, aquest mateix novembre s’aprovava la compra d’un terreny al Madriu i, setmanes enrere, d’un altre al camí d’Ensucarana. L’actual majoria considera que aquestes accions són interessants pel fet que s’està creant un patrimoni comunal de cara al futur.

Ara, es volen tirar endavant dues compres més. S’hauran de validar en sessió de comú, primer amb l’aprovació del crèdit pressupostari necessari i, posteriorment, per l’aprovació de la pròpia operació. La sessió està convocada per aquest dijous a la tarda.

Així, per un costat, s’oficialitzarà l’adquisició d’una petita parcel·la en ple centre urbà de la parròquia. Són uns 53 metres quadrats situats al darrere de l’actual museu Thyssen Andorra. Aquesta operació costarà 290.000 euros.

Per altra banda, també s’aprovarà la compra d’un terreny ja una mica més gran a la zona del camí de la Plana. En tota, uns 300 metres quadrats. En aquest cas, a més, la parcel·la ja té una borda construïda que es considera que es pot aprofitar en el futur per activitats que es vulguin impulsar des del comú. El cost de l’operació és de 680.000 euros.

Comentaris

Trending