L’Enfira’t torna amb més demandes d’empreses per participar-hi

Encamp acollirà en poques setmanes la segona edició d’aquesta trobada entre diferents entitats i comerços d’Encamp que comptarà amb més expositors que el passat mes de setembre

La zona coberta d'estands durant la passada edició de l'Enfira't
La zona coberta d'estands durant la passada edició de l'Enfira't

La primera edició de l’Enfira’t d’Encamp va estar un èxit. L’acolliment per part dels participants i dels visitants va ser bo, i el comú es va posar les piles per poder fer una segona edició més ambiciosa. Dit i fet, ja s’estan ultimant els detalls per a les pròximes setmanes tornar a muntar els expositors dels diferents comerços i entitats que hi participaran. De fet, han estat més les empreses que han demanat poder participar en aquesta trobada.

“L’any passat vam ser nosaltres qui vam oferir formar part de l’Enfira’t, i aquest any ens han vingut a buscar molt més”, assenyala la cònsol major, Laura Mas. L’interès de les empreses per participar-hi ha estat més elevat, demostrant així que la primera edició va funcionar bé. “Estem molt contents amb aquesta proactivitat per part dels comerços de la parròquia”, afirma Mas. El “terreny de joc” per donar-se a conèixer, tal com afirmava la cònsol durant la darrera edició, sembla que tornarà ple de propostes.

Amb les ambicions més àmplies, també s’ha augmentat el nombre d’expositors, tal com s’havia avançat el passat mes de novembre. En la primera edició van ser una setantena, que se superaran aquest mes de maig. Això sí, de forma subtil. “Estem molt limitats per l’espai i ho hem fet el millor possible perquè tothom hi pugui tenir un espai”, explica Mas. El passat setembre van ser 12.000 els metres quadrats que es van ocupar, amb sis àrees diferents segons el sector.

Comentaris (4)

Trending