S’enceta una nova edició del mercat d’artesania a la Massana

Aprofitant el pont del Pilar, s’instal·laran les casetes a la plaça de les Fontetes, del 8 al 12 d’octubre

Una imatge del mercat d'aquest estiu a la Massana
Una imatge del mercat d'aquest estiu a la Massana

El comú de la Massana continua fent de la plaça de les Fontetes un escenari de fires i mercats, que busquen contribuir a la dinamització de la parròquia. Després de l’èxit de l’edició d’estiu, arriba el torn de la Tardor, que es farà del 8 al 12 d’octubre, aprofitant el Pont del Pilar.

“La plaça de les Fontetes s’està consolidant com a espai per celebrar diferents esdeveniments populars  i això és molt positiu perquè es tracta d’una ubicació molt cèntrica, que permet crear sinèrgies amb altres accions, com per exemple les Jornades de Cuina de Tardor, que es fan a la Massana durant tot el mes d’octubre”, afirma el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà.

Cada mercat tindrà una ambientació diferent, per dotar-la d’un al·licient afegit. La primera va ser medieval i la de tardor serà romana. En total hi haurà una vintena de parades, tant de fora com de comerciants del país, que exposaran productes artesanals: joieria, roba, mel i altres productes gastronòmics, jocs... A més, hi haurà activitats complementàries, com tallers de reciclatge i manualitats. També s’han programat espectacles, com un concert de Think Twice (dissabte, 9 d’octubre, a les 19.30 h), circ amb Riguel (dissabte a les 18 i a les 19 h) i un vermut musical amb discjòqueis (diumenge, 10 d’octubre, a les 12 h).

 

Etiquetes

Comentaris

Trending