Encamp rep dues propostes per disposar de 187 pisos de lloguer

La parròquia va ser una de les dues que es van adherir a la reducció del 0% de la cessió del sòl, vigent des d’abril del 2021

Vista general d'Encamp.
Vista general d'Encamp. ARXIU

Al llarg de l’any del 2021, concretament entre abril i desembre, Encamp ha rebut dos projectes per poder disposar de 187 pisos de lloguer nous a la parròquia. S’espera poder disposar d’ells en un termini aproximat de dos anys, tot i que encara s’ha de detallar el procés de construcció, que encara no està en marxa. Aquestes propostes han arribat en el marc de la reducció del 0% de la cessió del sòl, a la qual es va adherir també la Massana.

Aquesta mesura, que es va adoptar a Encamp fa un any, ha començat a veure els seus fruits. El cònsol menor, Jean Michel Rascagneres, ha explicat que aquests 187 pisos es dividiran en dues infraestructures diferents, que són les propostes que s’han fet arribar al comú. Com es repartiran, el cònsol no ho ha volgut detallar per a no donar a conèixer, de moment, la localització dels projectes. El termini per tenir-los no està definit, “però calculem que aproximadament dos anys”.

Els projectes van entrar al comú fins al 31 de desembre de 2021, i seran els que de segur es portaran a terme, es tardi el que es tardi. De fet, ja s’ha començat a parlar amb els promotors per poder començar amb les infraestructures, perquè es tracta de dues noves construccions. Tot i això, Rascagneres ha assegurat que hi ha d’altres que “s’estan parlant i discutint”. I que també s’espera que aquest any, fins al mes d’octubre ja que el termini era de 18 mesos, entrin més propostes.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending