Encamp prorroga dos mesos el termini per presentar ofertes per Prada de Moles

La nova data límit passa a ser el 28 de març, a petició d’una de les empreses que està interessada a presentar-se al concurs per reformar les instal•lacions i construir un estadi de futbol professional

Vista aèria de l'actual Prada de Moles.
Vista aèria de l'actual Prada de Moles. COMU D'ENCAMP

El comú d’Encamp vol donar més temps a les empreses interessades a presentar-se al concurs per a la concessió de les instal·lacions esportives de Prada de Moles, amb la construcció d’un estadi adaptat a les necessitats del futbol professional. Es considera que la documentació requerida és força complexa i que cal donar més marge als interessants. Per això, s’allarga dos mesos més, fins al 28 de març.

El termini inicial per presentar les ofertes havia d’acabar dijous, dia 27, després del concurs impulsat el passat octubre. La idea és donar els terrenys en règim d’ocupació privativa a canvi d’una reforma en profunditat de l’actual camp de futbol, per convertir-lo en un estadi.

Una vista de l'actual Prada de Moles.

Relacionat

Prada de Moles es donarà fins a 60 anys en concessió i s’exigirà que “doni vida” a la parròquia

Fa uns dies, i segons ha explicat el comú a través d’un comunicat, una de les empreses interessades va fer la petició d’allargar els terminis. La corporació ha optat per acceptar la demanda, tot tenint en compte “la dificultat tècnica de la documentació” que s’haurà de presentar.

Per tant, i tal com sortirà reflectit en un edicte que es publicarà aquest dimecres al BOPA, el termini s’aplica. La nova data límit per presentar propostes és el 28 de març.

Comentaris (1)

Trending