Encamp obrirà dissabte la piscina de la Mola amb aforament limitat a 230 persones diàries

La instal•lació funcionarà amb un torn de matí i un de tarda, amb 115 usuaris com a màxim, entre els quals es farà una desinfecció i neteja per garantir la seguretat davant el coronavirus

La piscina de la Mola, a Encamp, tornarà a obrir aquest estiu.
La piscina de la Mola, a Encamp, tornarà a obrir aquest estiu. COMÚ D'ENCAMP

El comú d’Encamp obrirà a partir de dissabte la piscina d’estiu de la Mola. Ho farà, però, amb limitacions per adaptar-se a les mesures de seguretat necessàries per evitar el risc de contagi de coronavirus. Així, s’organitzaran dos torns diaris amb un màxim de 115 persones cadascú. Durant les properes setmanes, serà l’única instal·lació aquàtica oberta a la parròquia, ja que les del Complex i el Centre Esportiu del Pas estaran en obres.

Els encampadans podran gaudir enguany de la piscina d’estiu del poble, situada a la Mola. Caldrà, això sí, adaptar-se a la situació sanitària provocada per la pandèmica de la Covid-19. Per això, el comú ha impulsat diferents mesures. Entre elles, la d’establir dos torns -un de matí un altre de tarda-, durant el qual el màxim de persones a la instal·lació serà de 115. D’aquesta forma, s’entén que es podrà donar cabuda a més usuaris cada dia.

Les dues piscines cobertes estaran tancades les properes setmanes -la del Complex fins a inicis de juliol i la del Pas fins a l'agost- per obres, que suposen una inversió propera als 165.000 euros

Des del dissabte i fins al 5 de juliol, la piscina obrirà entre setmana de les dotze del migdia a les vuit del vespre (amb torns de dotze a dos quarts de quatre i de quatre a dos quarts de vuit). L’horari s’ampliarà els caps de setmana i a partir del 5 de juliol, quan s’obrirà a les deu del matí. Entre cada torn es farà una desinfecció intensiva de la instal·lació.

La zona de sorra i voleibol estarà tancada. No així, els vestuaris on, però, sí que caldrà seguir les mesures de seguretat pel que fa a la capacitat màxima de l’espai i al distanciament social.

El preu de l’entrada serà de 5 euros pels adults i de 3 per infants i majors de 65 anys. Hi ha abonament per tot l’estiu a un cost de 26,10 pels abonats als centres esportius de la parròquia i de 88,50 pels no abonats. De fet durant les properes setmanes, serà l’única piscina oberta a la parròquia, ja que tant la del Complex com la del centre esportiu del Pas estan tancades per obres. Per tant, aquests dies, els abonats podran accedir a la Mola de forma gratuïta.

En concret, a la piscina del Complex Esportiu, es procedirà a fer obres als trampolins i les plaques de viratge. L’obra ha estat adjudicada a Pidasa Serveis per un cost de 67.700 euros i està previst que estigui enllestida a inicis de juliol. Pel que fa a la del Pas de la Casa, s’han de fer els treballs d’impermeabilització de la piscina gran. Els treballs costaran 97.000 euros i no estaran finalitzats fins a l’agost.

Etiquetes

Comentaris

Trending