Encamp millora la seguretat viària amb dos semàfors a l’avinguda Joan Martí

El primer està situat a la cruïlla amb els carrers de la Molina i la Vena i el segon prop de l’accés a Prada de Moles i han estat demanats per veïns de la zona

Un cotxe aturat davant un dels nous semàfors.
Un cotxe aturat davant un dels nous semàfors.

El comú d’Encamp, en col·laboració amb l’Agència de Mobilitat, ha millorat la seguretat a dos punts de l’avinguda Joan Martí. Concretament, a l’encreuament amb el carrer de la Molina i a la zona propera a l’accés principal a les instal·lacions de Prada de Moles. Ho ha fet amb la col·locació de dos semàfors per regular el trànsit, que s’han posat en funcionament fa pocs dies i que han de donar més garanties als vianants.

El primer dels aparells s’ha ubicat a l’altura de l’encreuament de l’avinguda amb el carrer de la Molina -ara tallat per la construcció del Parc de l’Ossa- i el de la Vena. Justament, aquí hi ha un dels supermercats de referència al poble i, per tant, és una zona de pas important de persones. El segon s’ha situat una mica abans de l’entrada al camp esportiu de Prada de Moles, també coincidint amb un pas de vianants.

Segons s’ha explicat des del comú, la mesura s’ha pres seguint una petició que va arribar per part d’una veïna de la zona. Per carta, va alertar de l’elevada velocitat amb què alguns vehicles circulaven per aquest tram de l’avinguda. Es va estudiar la demanda i es va considerar que tenia raó.

Per això, es va contactar amb mobilitat. És l’agència qui ha acabat proporcionant els semàfors. Aquests s’han instal·lat els darrers dies i aquesta setmana s’han posat en funcionament.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending