Encamp incorpora 87 joves aquest estiu

El comú ha ampliat les places en relació a l'any passat i hi ha hagut 122 sol·licitants

Els joves han seguit una formació aquest dimecres.
Els joves han seguit una formació aquest dimecres. COMÚ D'ENCAMP

El comú d’Encamp augmenta els interins d’estiu i contracta 87 joves estudiants durant els mesos de juliol i agost per treballar principalment al departament de Joventut i Esports, al departament de Turisme i al departament de Cultura, com a monitors de les activitats d’estiu i com a informadors turístics i culturals, entre altres.

Aquest dimecres 1 de juliol han començat a treballar un total de 48 i la resta ho faran el dia 1 d’agost. Durant la primera jornada s’ha realitzat diferents accions formatives específiques de cadascuna de les àrees i han estat rebuts per part dels directors dels Departaments. També s’inclou en la formació el curs inicial en matèria de Seguretat i Salut en el treball que enguany, degut a la implementació de les mesures sanitàries relacionades amb la Covid-19, s’ha efectuat 'on-line'.

El comú ha ampliat en 10, les places respecte l’any passat, i hi ha hagut un total de 122 sol·licitants. Aquest programa que fa anys que es desenvolupa a la parròquia permet als joves participants, estudiants de formació professional o bé universitària, que puguin durant l’estiu tenir una primera oportunitat laboral per acumular experiència i generar uns ingressos. Alhora aquest programa permet ampliar els efectius necessaris per incrementar els serveis d’atenció turística i les activitats per a joves i infants a la parròquia durant els mesos d’estiu.

Etiquetes

Comentaris

Trending