Encamp exposarà les propostes pel nou Prat Gran la primera quinzena de desembre

Els ciutadans podran expressar la seva opinió a través d'una butlleta que permetrà votar pels tres projectes que més agradin i dur a terme aportacions

Una reunió del jurat del concurs d'idees pel nou Prat Gran d'Encamp
Una reunió del jurat del concurs d'idees pel nou Prat Gran d'Encamp COMÚ D'ENCAMP

El Comú d’Encamp exposarà públicament les nou propostes presentades al concurs d'idees del nou Prat Gran a partir de l’1 de desembre i fins al dia 15, al vestíbul del complex esportiu. Així doncs, tots els ciutadans de la parròquia podran expressar la seva opinió a través d’una butlleta, la qual permetrà escollir els tres projectes que més agradin i fer les observacions i aportacions que pertoquin. Encara que la valoració serà anònima, el comú recollirà les dades personals mínimes per garantir un bon funcionament de les votacions i dur a terme una estadística.

La cònsol major d'Encamp, Laura Mas, ha animat a tota la població a participar en l'exposició dels projectes presentats i ha assegurat que “la voluntat del comú és tirar endavant un projecte que tothom es faci seu, que sigui un lloc de trobada de totes les generacions i que il·lusioni a tots els encampadans i encampadanes”. Els horaris d’obertura del vestíbul seran de dilluns a divendres des de les 7:00 del matí i fins a les 22:00 de la nit, dissabte de 9:00 hores i fins a les 20:00 del vespre i diumenge també des de les 9:00 del matí i fins a les 14:00 de la tarda.

Els terrenys de l'antic càmping Internacional on es construirà part del nou Prat Gran.

Relacionat

Els projectes pel nou Prat Gran tenen un cost que oscil·la entre els 4 i els 10 milions d’euros

Un cop finalitzada l'exposició pública el jurat es reunirà de nou per emetre el veredicte definitiu sobre el resultat del concurs d'idees i fer públics els tres projectes finalistes -i guanyadors dels premis-. Aquest jurat estarà format pels cònsols, consellers de tots els grups comunals, tècnics de la casa comuna i representants de diferents entitats de la parròquia, com ara de les associacions de mares i pares de les escoles, de l’Associació d’Empreses i de l'Associació de la Gent Gran i del Consell d’Infants.

El comú ha destacat que les nou propostes presentades “donen resposta a qüestions més enllà de la zona lúdica i de joc”, com per exemple, la ubicació de les dependències del servei dels agents de circulació, de la policia o de l'àrea de jovent, una zona d'aparcament o la reforma del carrer de La Molina, entre altres.

Etiquetes

Comentaris

Trending