Encamp dona el tret de sortida a una il·luminació de Nadal reduïda al 50% de consum

Els actes de celebració a la parròquia continuaran el cap de setmana, amb la tradicional Fira de Santa Llúcia al centre del poble

Comentaris

Els infants han estat els grans protagonistes de l'encesa de llums a Encamp.
Els infants han estat els grans protagonistes de l'encesa de llums a Encamp. COMU ENCAMP

Encamp i el Pas de la Casa han encès aquest dijous els llums de Nadal. Enguany, el comú ha decidit concentrar-los principalment a la zona de Sant Miquel, en el cas de la primera població, i a prop de la plaça de l’Església, en el de la segona. Es tracta d’una mesura per reduir el consum energètic davant la crisi actual. Es podrà trobar il·luminació en altres punts però de forma reduïda.

D’aquesta forma, es considera que la despesa elèctrica en aquest àmbit es podrà rebaixar fins a un 50%. La cònsol major d’Encamp, Laura Mas, ha destacat que “aquest és un acte molt emotiu perquè dona el tret de sortida al Nadal posant en valor el talent de la parròquia a través de la música i la dansa” i ha afegit que és “i a més està carregat de responsabilitat per la necessitat de reduir els elements decoratius i contribuir a disminuir el consum d’energia”.

A banda de l’encesa, s’ha comptat amb les actuacions musicals de Noa Asthi i la interpretació de l’Esbart Sant Romà a Encamp (Encamp) i la del Cor Rock al Pas. Les activitats de Nadal continuaran aquest cap de setmana amb la Fira de Santa Llúcia.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending