Encamp destina 112.000 euros a ampliar el parc infantil dels jardins de Cal Notari

Les obres inclouran una zona lúdica per a infants d’entre un i sis anys i un espai amb elements cognitius i esportius per a gent gran que haurien d’estar enllestits a inicis del 2021

L'espai on s'ubicarà el parc infantil i l'espai per a gent gran.
L'espai on s'ubicarà el parc infantil i l'espai per a gent gran. G. P.

El comú d’Encamp ampliarà i millorarà l’actual parc infantil i l’espai per a la gent gran situat al Prat del Notari. Per això, invertirà prop de 112.000 euros en adequar nous espais a la zona. Els nous elements que s’instal·laran complementaran els ja existents. Els treballs haurien d’estar enllestits a inicis de l’any vinent.

Es tracta d’una zona, davant la plaça de Sant Miquel, on, de fet, recentment s’ha fet una actuació amb la construcció d’un parc infantil amb gronxadors i un castell de fusta que recorda un dels antics jocs que tenien els infants del poble. De fet, cal recordar que ara aquest espai està tancat seguint les mesures decretades pel Govern per mirar de frenar l’expansió del coronavirus.

Tot i això, des del comú s’ha continuat amb la segona fase del projecte que es tenia per a la zona. En concret, amb la construcció de dos espais diferenciats. Per una part, una zona infantil per a nens d’entre 1 i 6 anys, que combinarà jocs i elements visuals vinculats amb els animals i també jocs d’equilibri per a infants majors de 3 anys. Per l’altre, un espai amb elements cognitius i esportius per a la gent gran. Aquesta se situarà al costat de la passarel·la que creua el Valira d’Orient i va cap al Complex Esportiu i Sociocultural.

Tot l’espai s’integra en la zona de preferència per a vianants resultat de la remodelació de l’avinguda Joan Martí i que va entre aquests jardins, els coneguts com els de Cal Notari, i la plaça del Consell. El comú ha adjudicat ara els treballs per tirar endavant la segona fase del projecte.

El concurs l’ha guanyat l’empresa Multiserveis Co-príncep, que disposarà d’un termini de dotze setmanes per enllestir-los. Per tant, haurien d’estar preparats per al seu ús, si la Covid-19 ho permet, a inicis del 2021. El cost de les obres ascendeix a 11.875 euros.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending