Encamp deixa de banda la idea de treure rendiment a l’alberg de la Baronia durant tot l’any

El comú declara desert el concurs públic convocat la primavera passada per a la gestió i explotació de l’equipament perquè no ha rebut ni una sola oferta

Una imatge de l'alberg de la Baronia.
Una imatge de l'alberg de la Baronia. ARXIU

El comú d’Encamp ha abandonat la idea de treure rendiment de l’alberg de la Baronia i de l’espai dels Cortals durant tot l’any. Vistes les dificultats per trobar un operador per a l’establiment, la corporació ja ha decidit que prioritza poder disposar de l’espai per als infants de la parròquia i qu puguin gaudir anualment dels temps de colònies que fins ara s’han anat programant.

La idea era optimitzar l’alberg, que mai no ha acabat d’arrencar, i amb aquesta finalitat es va convocar la primavera passada un concurs internacional amb la voluntat d’adjudicar la concessió de la gestió i l’explotació de la casa de colònies. Però no s’ha presentat cap proposta i finalment, i de forma recent, la junta de govern comunal, amb l’aval posterior del conjunt del plenari, ha decidit declarar desert el concurs i centrar-se en l’operativa que fins ara ha tingut l’equipament.

Això és, donar servei als infants de la parròquia i descartar la possibilitat d’optimitzar l’espai durant tot l’any com es pretenia inicialment. Amb tot, és clar, això no vol dir que no s’hagin de fer treballs de manteniment dels locals. Ben al contrari, després de declarar desert també el concurs per a la instal·lació d’una nova estació de tractament d'aigües residuals, recentment s’han acabat adjudicant els treballs. Tindran un cost de 140.125 euros i serà l'empresa Construccions Roca l'encarregada de dur a terme els treballs, que han d'estar enllestits en un termini de sis setmanes.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending