Encamp celebra el dia internacional de la gent gran amb dues activitats

El dilluns, 27 de setembre, es reobrirà el servei de menjador de forma presencial al Cafè del Poble amb el funcionament habitual d’abans de la pandèmia

Cartell del dia de la gent gran del Comú d'Encamp
Cartell del dia de la gent gran del Comú d'Encamp

El comú d’Encamp celebrarà el dia de la gent gran el pròxim 1 d’octubre amb dues activitats per a majors de 60 anys. A partir de les 9 h del matí, al cafè del poble, començarà el campionat de botifarra. Per poder participar cal inscriure’s al departament de Cultura i Afers Socials, al carrer de La Valireta, o trucant al 731670.

A partir de les 9:15 h, a la plaça dels Arínsols serà el torn de la sessió magistral de Fit Dansa. En el cas que la meteorologia no acompanyi, l’activitat es durà a terme a la Sala de Congressos del Complex Esportiu. Les inscripcions també s’han de fer a la Valireta. El conseller de Cultura i Afers Socials, David Cruz, ha explicat que “volem continuar en el repte de l’envelliment saludable i vetllar per una vellesa digna i segura”.

D’altra banda, a partir de dilluns, 27 de setembre, reobre el menjador al Cafè del Poble en format presencial, amb el mateix funcionament pre-pandèmia. Fins a l’actualitat, i des que va començar la crisi sanitària, el servei es va adaptar sent a domicili, en una primera fase, i a posteriori sent de pic-nic. Donada la millora de la situació, es torna al format habitual. El conseller ha afirmat que “ja que el servei té el valor afegit de gaudir d’una estona de companyia, especialment per aquelles persones que viuen soles”.

Etiquetes

Comentaris

Trending