Encamp amplia l’horari del cementiri per evitar aglomeracions per Tots Sants

Des del dilluns i fins al 2 de novembre, el recinte romandrà obert de nou del matí a nou de la nit i amb diferents mesures per garantir la seguretat de les persones que vagin a recordar els seus difunts

L'anunci del comú amb l'ampliació dels horaris al cementiri.
L'anunci del comú amb l'ampliació dels horaris al cementiri.

El comú d’Encamp vol evitar aglomeracions al cementiri durant el cap de setmana vinent, amb la celebració de Tots Sants. Per això, ha modificat els horaris de la instal·lació per ampliar-los. D’aquesta forma, es dona més temps a la gent que s’hi vulgui apropar per recordar els seus difunts i que ho puguin fer minimitzant el risc de contagi amb el coronavirus.

En concret, a partir del dilluns el nou horari anirà de nou del matí a nou de la nit. D’aquesta forma, el comú entén que es podran “espaiar les visites i evitar aglomeracions”. Aquesta franja d’obertura s’allargarà fins el dilluns 2 de novembre.

A la vegada, també es fan diverses recomanacions per extremar les precaucions sanitàries. En primer lloc, es demana que es redueixi el temps de visita i que aquest sigui màxim d’una hora. També s’ha fet que l’entrada i la sortida del recinte siguin per zones diferents i, a més, es controlarà l’aforament. Evidentment, caldrà dur mascareta i s’han instal·lat dispensadors de gel hidroalcohòlic.

Etiquetes

Comentaris

Trending