Dol a Encamp per la inesperada mort de l’exconseller comunal Josep Maria Puy

Un accident domèstic ha causat la defunció, als 74 anys, de qui fou membre de la corporació en fins a quatre mandats, el darrer entre 1999 i 2003

Josep Maria Puy jurant el càrrec de conseller l'any 1999.
Josep Maria Puy jurant el càrrec de conseller l'any 1999. COMU ENCAMP

L’exconseller del comú d’Encamp en fins a quatre mandats Josep Maria Puy Bergés ha mort aquest matí als 74 anys. L’òbit de qui fou també un actiu empresari a la parròquia -durant molts anys va ser el màxim responsable de la casa rural de la família, de Casa Ginota- ha causat consternació a la parròquia. Durant la seva joventut, també havia estat membre de la comissió organitzadora del Carnaval.

La defunció ha generat un especial impacte, ja que ha estat conseqüència d’un malaurat accident domèstic que va patir ahir al vespre. Poques hores abans, havia estat present en l’acte de presa de possessió del seu fill, Jordi Puy, com a secretari d’Estat d’Economia, Treball i Habitatge.

Puy Bergés va ser conseller del comú encampadà en fins a quatre ocasions. Tres, quan els mandats eren de dos anys: 1974-75 i 1976-77; una els anys previs a l’aprovació de la Constitució (1988-1991) i la darrera entre 1999 i 2003. Justament, els cònsols actuals, Laura Mas i Jean Michel Rascagneres, han fet arribar el missatge de condol a la família en nom de la corporació.

A banda de les seves etapes com a conseller, Puy havia participat de forma activa en la comissió organitzadora del carnaval d’Encamp. En va ser membre al llarg d’una dècada, entre 1966 i 1976. També va agafar les regnes de casa Ginota, com a pagés, i va tenir altres negocis en l'àmbit immobiliari. 

La vetlla de Puy Bergés està prevista per al diumenge, de nou del matí a la una del migdia al tanatori d’Encamp. Ja a les quatre de la tarda, l’església de Santa Eulàlia acollirà el funeral.

Comentaris (3)

Trending