La diada de Sant Roc de Canillo i la festa major d’Encamp, en format reduït per la Covid-19

Tots dos comuns aposten per pocs actes i sempre sota el seguiment estricte de les mesures de seguretat per minimitzar el risc de contagi

El cartell de la Festa de Sant Roc a Canillo.
El cartell de la Festa de Sant Roc a Canillo. COMÚ DE CANILLO

Canillo celebrarà el diumenge la diada de Sant Roc, amb tot just quatre actes en els quals es preveu aplicar les màximes precaucions en qüestió d’higiene per evitar el risc de contagi amb el coronavirus. També el cap de setmana, Encamp farà una festa major de mínims en honor al seu patró, amb una agenda molt curta: missa dissabte i focs artificials el diumenge.

Pel que fa a l’agenda canillenca, s’encetarà diumenge a dos quarts de dotze amb la missa solemne a l’església de Sant Cerni. Un cop finalitzat l’ofici religiós, a dos quarts d’una, la plaça Carlemany serà l’escenari del lliurament de premis del concurs ‘Florim la parròquia’.

Ja a la tarda, la plaça del Prat del Riu acollirà una actuació de Teatre Infantil. Es representarà l’obra ‘Matito i la grandíssima roda de fira’. Els actes es clouran a la nit amb l’actuació del grup Cavall Bernat, que oferirà un concert d’havaneres, també al Prat del Riu.

Pel que fa a Encamp, tal com va avançar Altaveu, la festa major tindrà tot just dos actes. El primer, dissabte al migdia. L’església de Santa Eulàlia acollirà la missa en honor de la Mare de Déu d’agost. Ja diumenge a la nit, a partir de les deu, hi haurà un castell de focs artificials des del pont de Riberaigües.

Des del comú s’ha indicat que “hem volgut reduir al màxim els actes festius per les restriccions de la Covid-19”. A més, es recorda que, malgrat aquesta decisió, es manté la programació musical infantil i esportiva d’estiu.

Comentaris

Trending