Desperta Laurèdia demana la remodelació urgent del paviment de la plaça de la Germandat

Quan plou es produeixen degotalls en l’aparcament que hi ha a sota i els efectes són visibles al sostre i a les parets

Comentaris

Una de les parets de l'aparcament amb el desgast provocat per l'aigua.
Una de les parets de l'aparcament amb el desgast provocat per l'aigua. B.N.

El conseller comunal de Desperta Laurèdia, Cerni Cairat ha demanat la remodelació urgent del paviment de la plaça de la Germandat. Quan plou es produeixen degotalls en l’aparcament que hi ha a sota i els efectes són visibles al sostre i a les parets.

Cairat considera que aquests treballs són prioritaris per davant d’altres com, per exemple, l’anomenat Espai Rocacorba a les Arades. S’ha referit també a que la plaça de la Germandat és el centre neuràlgic de la parròquia i al mal efecte que produeixen les goteres entre els usuaris habituals de l’aparcament i els visitants. “No és agradable veure com la instal·lació es va deteriorant”.

Les plaques del paviment que són de formigó s’han anat fent malbé i algunes han estat reemplaçades per plaques de fusta. Cairat recorda que han demanat en diverses ocasions al comú que faci la remodelació.

La consellera comunal de Desperta Laurèdia, Maria Àngels Aché ja va advertir d’aquest problema en una sessió de comú, i el cònsol major, Josep Majoral va respondre que si cal efectuar alguna actuació urgent ja es trobarà alguna partida pressupostària. Des de Desperta Laurèdia no entenen que es promoguin grans actes a la plaça de la Germandat o al Centre Cultural de Congressos Lauredià amb l’aparcament que hi ha a sota deteriorat.

Els problemes amb l'aigua també són presents a l'aparcament comunal de Camp de Perot i afecten l'ascensor. El departament d'Urbanisme comunal han d'efectuar una revisió per solucionar les fuites.

WhatsApp Image 2022 10 22 at 11.15.58
Les plaques de formigó són reemplaçades per unes de fusta.

 

Comentaris (4)

Trending