Denuncien la celebració de ‘botellons’ a un passatge proper al Complex Esportiu d’Encamp

Diumenge, l’espai va tornar a aparèixer amb llaunes i gots buits a terra, una situació que, segons els veïns de la zona, és habitual des de fa temps

El passatge va aparèixer ple de llaunes i brutícia diumenge al matí.
El passatge va aparèixer ple de llaunes i brutícia diumenge al matí.

Els veïns propers al Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp denuncien que un passatge que permet connectar el carrer Balcó del Solà amb el passeig de l’Alguer s’ha convertit en punt de celebració de ‘botellons’. El darrer hauria tingut lloc el passat cap de setmana, la matinada de dissabte a diumenge. Les restes de la trobada eren ben visibles durant les primeres hores de la jornada.

El passatge es troba entre la llar d’infants i l’àrea de jovent. És un petit pas soterrat i unes escales que connecten el passeig de l’Alguer amb el carrer Balcó del Solà, salvant un important desnivell i just al darrere de la piscina coberta del Complex. L’espai ha estat en obres els darrers mesos, però es va obrir fa unes setmanes. Des de llavors, segons asseguren els veïns, s’han tornat a celebrar ‘botellons’ noctuns.

L’últim s’hauria produït la matinada de diumenge. Al matí, i com es pot comprovar a la fotografia, l’espai va aparèixer amb les restes de la celebració: ampolles buides i restes de brutícia. Es lamenta que es tracta d’una situació habitual i que, per exemple, en altres ocasions s’han trobat fins i tot vidres trencats a terra. I, evidentment, hi ha preocupació perquè això succeeixi en plena segona onada del coronavirus.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending