Concurs de fotografia per destacar el patrimoni de la Vall del Sorteny

La iniciativa repeteix la que ja es va fer l’any passat amb motiu del vintè aniversari del parc natural i vol promocionar la flora de l’espai

El concurs vol posar en relleu la flora del parc natural de la Vall del Sorteny.
El concurs vol posar en relleu la flora del parc natural de la Vall del Sorteny.

El comú d’Ordino ha impulsat un nou concurs fotogràfic per posar en valor el patrimoni natural i cultural del parc natural de la Vall del Sorteny. D’aquesta forma, es repeteix la iniciativa que ja es va realitzar l’any passat aprofitant el vintè aniversari de l’espai i al qual s’hi van presentar vint imatges. La voluntat és destacar la flora de la zona.

El concurs s’emmarca en el projecte POCTEFA FLORALAB de valoració de la flora pirinenca. La convocatòria està oberta a professionals i aficionats de la fotografia amb una aportació màxima de dues imatges que hauran de pertànyer a la vall i en cap cas podran ser tractades digitalment.

La previsió és donar tres premis amb recompenses que van des d’un sopar per a dues persones al refugi del parc, una visita guiada o lots de productes de l’espai. Les imatges s’hauran de fer arribar via correu electrònic (cinvo@ordino.ad) i el veredicte es farà públic el 22 de setembre.

POCTEFA és una entitat per la cooperació transfronterera que vetlla per la preservació de la biodiversitat en el territori de frontera a Andorra, França i Espanya amb un abast de 115.583 quilòmetres quadrats. Hi participen tota la xarxa d’espais naturals i protegits al Pirineu com el Parc natural de la vall de Sorteny que ja ha pres part d’altres projectes com l’atles de flora pirinenca, l’observatori pel canvi climàtic.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending