El comú de Sant Julià valora positivament els canvis a la zona blava per la més gran rotació

També considera molt positiva l'acollida que hi ha hagut als abonaments per a residents i estudiants

Comentaris

Les detencions s'han fet a l'avinguda Rocafort.
Les detencions s'han fet a l'avinguda Rocafort. Altaveu

El comú de Sant Julià de Lòria valora de manera molt positiva els canvis que s'han fet en l'aparcament a la zona blava. El cònsol major, Josep Majoral afirma que hi ha més rotació i que els nous abonaments estan tenint una bona acollida. Durant el 2021 es va posar en funcionament els nous parquímetres.

La posada en marxa de targetes de pagament de les zones blaves de Sant Julià de Lòria ha fet que hi hagi més rotació i que es pugui trobar lloc d'aparcament amb més facilitat. El comú lauredià valora molt positivament els canvis que s'han dut a terme. La targeta mensual costa 45 euros i si s'adquireix per un trimestre l'import és de 125. Tenint en compte que és una parròquia universitària hi ha abonaments per als estudiants amb un cost de 85 euros (tres mesos) i de 30 (un mes). Els abonaments estan tenint molt bona acollida.

La introducció dels abonaments s'ha fet amb la instal·lació d'uns nous parquímetres. S'ha buscat una modernització que comporti beneficis per a la ciutadania, com és gaudir d'una major comoditat a l'hora de fer els pagaments. Amb la renovació  es permet, per exemple, que els usuaris puguin pagar a distància per no haver-se de desplaçar fins al parquímetre a buscar el tiquet.

L'empresa Tecnologia Capital (Paymeter) els va començar a instal·lar el mes d'octubre. L'altre empresa candidata -Maviparq- considera que l’adjudicatària no disposa de l’autorització per subministrar i mantenir els equipaments de control de la zona blava i ho va denunciar a la Batllia però tot i això es va fer la instal·lació.

.

 

Comentaris (1)

Trending