El comú de Sant Julià farà la feina d’un propietari d’una urbanització i li passarà la factura

La resta han estat d'acord en efectuar els treballs perquè el conjunt residencial pugui ser regularitzat d'acord amb la Llei del sòl

Comentaris

Carrer de la urbanització Font de la Vall, a Aixirivall.
Carrer de la urbanització Font de la Vall, a Aixirivall. ALTAVEU

El comú de Sant Julià de Lòria efectuarà, de forma subsidiària, els treballs que havia de fer un particular al conjunt residencial Font de la Vall d'Aixirivall. La corporació passarà després la factura al propietari, l'únic que s'havia negat a fer-los. Les obres permetran que la urbanització es pugui regularitzar d'acord amb les disposicions de la Llei del sòl.

Sant Julià de Lòria compta amb una trentena d'urbanitzacions inacabades. Això suposa perjudicis tant pels privats que volen edificar i no poden com per a la corporació, que deixa de rebre uns diners necessaris per a les arques comunals. Solucionar aquesta situació es una prioritat per a l'actual majoria i tambè per a l'oposició. Aixì, el consell de comú va aprovar, el mes passat, facultar a la junta de govern per fer més àgils els tràmits a l'hora de tirar endavant obres a les urbanitzacions.

Una d'elles és la de la Font de la Vall d'Aixirivall. El comú, segons publica aquest dimecres el BOPA, ha aprovat  un crèdit extraordinari de 20.000 euros per les obres que consistiran en la instal·lació del tub d'aigua potable, l'enllumenat públic, l'enquitranament i la finalització de les voreres.

Comentaris

Trending