El comú proposa un abonament de pàrquing davant les queixes dels veïns de Prats Sobirans

La corporació de la Massana prohibeix l'aparcament al carrer que dona accés al Parc Natural del Comapedrosa i els residents estan en desacord

Comentaris

El comú de la Massana ja ha pintat la franja groga per a prohibir l'aparcament.
El comú de la Massana ja ha pintat la franja groga per a prohibir l'aparcament. JORDI PASCUAL / TWITTER

El comú de la Massana i els veïns de les Bordes d'Arinsal mantenen punts de vista diferents sobre l'aparcament a la zona. Els residents es queixen que no es poden aparcar davant de casa i la corporació assenyala que es vol deixar net l'accés al parc natural del Comapedrosa i que es vol acabar amb la presència de cotxes aparcats de visitants que es queden al là durant més de dos dies.

El comú ha enquitranat i ha col·locat barreres a un terreny de lloguer que s'habilita com a aparcament. Ofereix als residents un abonament mensual de 30 euros i podran aparcar-se entre els mesos de maig a novembre. Fora d'aquest període el pàrquing està tancat pel risc d'allaus. Amb la instal·lació de les barreres també s'evitarà l'aparcament de llarga estada que actualment duien a terme molts vehicles.

Els veïns, es queixen que no han estat informats i que, en el seu moment, des de la corporació se'ls van fer una sèrie de propostes que no van acceptar com ara la de la zona blava. L'aparcament de Prat Sobirans estarà vigilat per càmeres, i donarà servei, a més dels veïns, als excursionistes. La seva localització és uns metres més avall de la pista forestal del Parc Natural.

Comentaris (10)

Trending