El comú d'Ordino adjudica el concurs per fer voreres a la carretera del Coll

Els veïns havien reclamat en moltes ocasions el seu condicionament per l'augment de residents i la circulació de vehicles que suposava un perill per als vianants

El comú d'Ordino ha adjudicat els concurs per a la realització dels treballs de condicionament de les voravies a la carretera del Coll. L'import és de 119.773,30 euros i el termini d'execució de 10 setmanes. Els veïns havien reclamat en moltes ocasions la necessitat de poder transitar sense el perill que suposa la proximitat dels vehicles, que en algunes ocasions circulen a més velocitat de la permesa. A la zona hi ha edificacions noves amb l'augment de residents.

 

El tram afectat pels treballs és a l'inici de la carretera. Durant les darreres eleccions comunals, la candidatura de Movem Ordino ja va ha denunciar que hi havia un tram de la carretera del Coll d’Ordino sense vorera, i que s’ha de caminar per la carretera, amb el perill que això suposa.

La corporació ordinenca també ha adjudicat el concurs per a la realització dels treballs de rehabilitació d’un aparcament a la Clota Verda per un import de 70.185,25 euros. Així mateix s'ha adjudicat el concurs per a la realització dels treballs de protecció de caiguda de pedres d’un talús i un aparcament a l’avinguda de les Moles. En aquest cas, l'import és de 94.234,97 euros amb un termini d'execució de nou setmanes.

D'altra banda, continuen les obres de remodelació del Centre Esportiu. S'amplia la zona de vestidors que triplica l’espai actual, es reubica la recepció, es fa un edifici annex entre el CEO i el rocòdrom i se’l dota amb un ascensor que permeti connectar l’aparcament Prat de Vilella amb el centre del poble.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending