El comú massanenc obre l'ofensiva judicial per reclamar les transferències de Govern

La cònsol major, Olga Molné afirma que les accions es duran a terme en cas que la resposta sigui negativa o es produeixi silenci administratiu

Comentaris

La cònsol major de La Massana, Olga Molné.
La cònsol major de La Massana, Olga Molné. Altaveu

El consell de comú de la Massana ha acordat poder emprendre accions judicials per reclamar l’abonament corresponent a les transferències del Govern de l'any 2017, en cas que la resposta del Govern sigui negativa o es produeixi silenci administratiu. Hi ha pendent d'abonar als comuns 7,5 milions d'euros. És el primer comú en iniciar l'ofensiva judicial.

La cònsol major, Olga Molné ha dit després de la sessió de consell de comú que aquest dimecres el Govern s'hauria de pronunciar perquè és la data límit per a fer-ho. "És un punt que es tracta habitualment a les reunions de cònsol i hi ha una interpretació diferent de l'import a transferir segons els interventors de Govern i els dels comuns. Es va fer una demanda administrativa a Govern". En cas de voler emprendre accions judicials cada comú hauria d'arribar un a acord com el d'aquest dimecres a la Massana. "Hem aprofitat que hi havia sessió per a aprovar-ho".

Sobre l'acord entre el comú de la Massana, el de Canillo i Crèdit Andorrà per la fusió d'EMAP i Ensisa ha comentat que "s'ha començat a treballar de manera conjunta" però no ha concretat si es continuarà aquesta temporada amb la marca Vallnord. "Cal tenir en compte que la temporada comença en dos mesos. Es crearà una societat nova que encara no té el nom".

Etiquetes

Reunió entre Govern i els cònsols.

Relacionat

El conflicte entre Govern i comuns per les transferències es resoldrà judicialment

Comentaris

Trending