El comú de la Massana fa un nou punt de gir a la zona de les escoles

La corporació intensifica aquestes setmanes abans de la represa de la normalitat postvacacional les obres de millora dels equipaments urbans

Comentaris

Obres per fer un nou punt de gir a tocar de les escoles.
Obres per fer un nou punt de gir a tocar de les escoles. COMÚ DE LA MASSANA

El comú de la Massana està treballant en la millora de la zona de les escoles. A banda dels treballs d’eixample del carrer, per poder construir una vorera, també ha iniciat les obres per habilitar un punt rodó. L’objectiu és facilitar el gir en un indret on els pares deixen els seus fills a escola. A més, també s’està treballant en rejuntar el mur de maçoneria del mateix carrer.

Es preveu que la totalitat dels treballs estiguin enllestits durant la primera setmana de setembre. S’han programat durant l’estiu per no interferir en el trànsit durant el període escolar. Aquesta actuació s’emmarca en un programa d’intervencions de millora en diferents equipaments urbans de la parròquia. Així, una altra de les altres obres que està en curs és la reforma completa del dipòsit de la Caubella, que ha de garantir el servei d’aigua potable a l’estació. El termini previst es tanca a finals d’octubre.

DIPÒSIT CAUBELLA
La zona del dipòsit de la Caubella s'està reformant íntegrament.

Pel que fa a la xarxa d’aigües, a finals de mes començaran les obres de refecció de la captació dels Hortons i dels perímetres de captació d’Arinsal. També dins la campanya de millora de la xarxa d’aigua, estan en curs els treballs de millora de dos trams, un al camí del Pou i, l’altre, a la zona dels Agrels, a Pal. D’altra banda, ja s’han iniciat també els treballs de reparació del carrer Major de Pal i del safareig de la Font de Babot.

Pel que fa als treballs de manteniment, s’han intensificat les accions a tots els punts de la parròquia, gràcies a la incorporació d’eventuals d’estiu a la plantilla de via pública. Un dels quarts on més s’ha incidit és Arinsal, amb el desbrossament de diverses zones, el condicionament i neteja d’equipaments urbans i la millora de la senyalització. Les diferents accions han estat coordinades conjuntament amb el quart. El Comú continuarà les reunions amb els diversos quarts per planificar les actuacions prioritàries que cal portar a terme.

Etiquetes

Comentaris

Trending