El comú de la Massana construirà un parc caní

Ha estat la proposta més votada al consell d'infants amb nou vots a favor i tres en contra durant la sessió que s'ha fet aquest divendres

Comentaris

Presentació del projecte guanyador.
Presentació del projecte guanyador. EDUARD COMELLAS / COMU DE LA MASSANA

Nou vots a favor i tres en contra. Aquest és el resultat que ha obtingut el projecte dels alumnes de l’Escola Andorrana de construir un parc per a gossos. El projecte inclou un espai de lleure perquè els animals es puguin sociabilitzar i jugar, amb diversos elements lúdics. Tant les cònsols de la Massana, Olga Molné i Eva Sansa, com el conseller d’Educació, Joventut i Esports, Kevin Poulet, han votat a favor de la proposta.

Les cònsols han afirmat que la recaptació en concepte de la taxa de tinença de gossos es destinarà a aquest projecte. Els alumnes han proposat localitzar el parc a la zona de les Gravades. Aquest projecte es materialitzarà en els pròxims mesos. Un altre dels projectes presentats també estava relacionat amb els animals. L’escola Àgora ha presentat una proposta per instal·lar refugis per a les colònies de gats. D’altra banda, l’Escola francesa ha presentat un projecte social: la creació d’un centre de dia per a persones amb dependència o que se sentin soles.

Tant els representants comunals com la vicepresidenta d’Unicef, Míriam Moreno, han remarcat la gran qualitat de les presentacions i l’elaboració de les propostes, a més de l’esperit crític i constructiu dels infants. Cal recordar que Unicef i els comuns col·laboren conjuntament en el projecte 'Parròquies amigues de la infància'.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending