El comú de la Massana i Andorra Ens Mou analitzen la privatització de Vallnord-Pal Arinsal

La corporació tindrà en compte l’estudi tècnic i econòmic i d’impacte ambiental, així com la consulta popular per l'enllaç del telefèric de Carroi amb el domini esquiable, i si un o l’altra son negatius l’enllaç no es farà

Instal·lacions de Vallnord-Pal Arinsal.
Instal·lacions de Vallnord-Pal Arinsal. VALLNORD PAL-ARINSAL

El col·lectiu Andorra Ens Mou ha mantingut una reunió amb el comú de la Massana sobre el telefèric de Carroi i l'enllaç amb Vallnord-Pal Arinsal i per l'aportació de capital privat al domini esquiable. En un comunicat asssenyalen que la corporació tindrà en compte l’estudi tècnic i econòmic i d’impacte ambiental, així com la consulta popular, i si un o l’altra son negatius l’enllaç no es farà.

Andorra es mou destaca la diferencia amb la reunió precedent on també hi havia els cònsols d’Andorra La Vella, i on Conxita Marsol va assegurar que encara
que l’informe mediambiental fos negatiu, elnginy de Carroi es faria igualment. Tot i això, els dos comuns, segons el col·lectiu, estan d'acord, segons el col·lectiu, en solucionar la problemàtica del risc d’abandonament de la ferralla, que convindria prevenir amb la incorporació d’una fiança bancària que permetés sufragar les despeses per desmuntar el giny en cas de fallida o al final de la concessió.

Pel que fa a l'aportació de capital privat a Vallnord-Pal Arinsal, Andorra es mou considera que seria molt positiu que els ciutadans de la Massana poguessin tenir accions en el domini esquiable, un punt en el qual el comú també es mostra favorable. Andorra Ens Mou està format per Apapma, Ad.Hoc, ADN, AD800, Andorra Salvatge, Contracorrent, Fridays for Future, i Velles Cases Andorranes. Ha estat la primera d'una sèrie de reunions que es duran a terme. Les dues parts han destacat la bona sintonia.

Comentaris (2)

Trending